Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ZŠ Pardubice - Polabiny veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ZŠ Pardubice - Polabiny s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Nejbližší události

Březen 2020
Po Út St Čt So Ne
            1
2
  • Praha – ČNB, 9.C
3
  • VČD – Malá scéna, 1.AB, 3.AB
  • VČD – předplatné 2. st., 18.00
4
  • Oswetim, Krakov, 2. stupeň
5
7 8
9
  • Celodenní lyžování – Říčky v Orl. H.
10
11
  • Anglické divadlo
12
  • Zěměpisné pásmo, 6. a 7. ročník
13
14 15
  • BABA KLUB – enkaustika, 17.15 – 20.00
16
  • Dějepisná olympiáda
17
  • Dějepisná olympiáda
18
  • Turnaj pro 1. st. – hra Farmář, 8.00 – 11.00
19
  • Vynášení Morany v ŠD
20
21 22
23 24 25 26
  • Ocenění nejlepších pedagogů za rok 2019, VČD
27
28 29
30 31          

« Únor 2020 Duben 2020 »

Aktuality

25. 05. 2020

Ředitelské volno

19. 05. 2020

Vrácení přeplatků

19. 05. 2020

Hodnocení

18. 05. 2020

Přijímací řízení do PC třídy

Jsme na facebooku


Ovoce do škol

Školní mléko

Kontakt na kancelář školy

ZŠ Pardubice - Polabiny
Družstevní 305,
530 09 Pardubice

Tel.: 466 401 885
Fax: 466 401 559
E-mail:

Najdete nás na Facebooku

© 2020, ZŠ Pardubice - Polabiny - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑