Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ZŠ Pardubice - Polabiny veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ZŠ Pardubice - Polabiny s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Nejbližší události

Říjen 2019
Po Út St Čt So Ne
 
  • Dějepisná exkurze Polná,
1
  • Mezipatra - projekce pro 9. ročník
2
  • SRPDŠ, 1. ročník
  • 30 let od Sametu (03 - 04)
3
  • 30 let od Sametu (03 - 04)
  • Turnaj ve florbalu, 1. a 2. ročník
4
5 6
  • VČD – Kytice, 7.ABC
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
  • SRPDŠ Montessori, 18.00 – 19.00
21
22 23 24 25 26 27
  • Státní svátek
28
  • Podzimní prázdniny (29 - 30)
29
  • Podzimní prázdniny (29 - 30)
30
31      

« Září 2019 Listopad 2019 »

Aktuality

04. 12. 2019

Společenský večer

04. 12. 2019

Třídní schůzky a sběrové ráno

03. 12. 2019

Norimberk

Jsme na facebooku


Ovoce do škol

Školní mléko

Kontakt na kancelář školy

ZŠ Pardubice - Polabiny
Družstevní 305,
530 09 Pardubice

Tel.: 466 401 885
Fax: 466 401 559
E-mail:

Najdete nás na Facebooku

© 2019, ZŠ Pardubice - Polabiny - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑