Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ZŠ Pardubice - Polabiny veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ZŠ Pardubice - Polabiny s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Nejbližší události

Leden 2020
Po Út St Čt So Ne
   
  • Vánoční prázdniny (23 - 03)
1
  • Vánoční prázdniny (23 - 03)
2
  • Vánoční prázdniny (23 - 03)
3
4 5
6 7
  • Road Show
  • Dopravní výchova (08 - 10)
8
  • Finanční gramotnost, 3.A, 3.B
  • Dopravní výchova (08 - 10)
9
  • Dopravní výchova (08 - 10)
10
11 12
  • VČD – předplatné ŠD, 17.00
13
  • SRPDŠ
14
  • Sběrové ráno
15
  • Dějepisná olympiáda
16
17 18 19
20 21 22
  • Okresní kolo olympiády v ČJ
23
25 26
27
  • VČD – předplatné 2.st
28
29 30 31    

« Prosinec 2019 Únor 2020 »

Aktuality

08. 01. 2020

Dny otevřených dveří

04. 12. 2019

Společenský večer

Jsme na facebooku


Ovoce do škol

Školní mléko

Kontakt na kancelář školy

ZŠ Pardubice - Polabiny
Družstevní 305,
530 09 Pardubice

Tel.: 466 401 885
Fax: 466 401 559
E-mail:

Najdete nás na Facebooku

© 2020, ZŠ Pardubice - Polabiny - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑