Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ZŠ Pardubice - Polabiny veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ZŠ Pardubice - Polabiny s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Nejbližší události

Březen 2019
Po Út St Čt So Ne
       
  • Vynášení Morany v ŠD
1
  • Lyžařský kurz (02 - 09)
2
  • Lyžařský kurz (02 - 09)
3
  • Masopust na Polabinách
  • Lyžařský kurz (02 - 09)
4
  • Lyžařský kurz (02 - 09)
5
  • Tyflo, 8. ročníky
  • Lyžařský kurz (02 - 09)
6
  • Lyžařský kurz (02 - 09)
7
  • Lyžařský kurz (02 - 09)
8
  • Lyžařský kurz (02 - 09)
9
10
11 12
  • Canisterapie, 1. stupeň (13 - 15)
13
  • VČD – Král jelenem, 2.stupeň
  • Canisterapie, 1. stupeň (13 - 15)
14
  • Canisterapie, 1. stupeň (13 - 15)
15
16 17
18 19 20
  • Krajské kolo dějepisné olympiády
21
  • Zeměpisné pásmo – Kolumbie
22
23 24
25 26 27 28 29 30
  • Pohádkové předplatné, 1.stupeň
31

« Únor 2019 Duben 2019 »

Jsme na facebooku


Ovoce do škol

Školní mléko

Kontakt na kancelář školy

ZŠ Pardubice - Polabiny
Družstevní 305,
530 09 Pardubice

Tel.: 466 401 885
Fax: 466 401 559
E-mail:

Najdete nás na Facebooku

© 2019, ZŠ Pardubice - Polabiny - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑