Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ZŠ Pardubice - Polabiny veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ZŠ Pardubice - Polabiny s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Nejbližší události

Listopad 2019
Po Út St Čt So Ne
       
  • Schola Bohemia, 9.ABC
1
2 3
  • Začíná Národní testování 9. ročníků
4
5
6
  • Večer duchů, 17.00 – 19.00
  • Exkurze HK, Hvězdárna + Vodní elektrárna, 5. ročníky
7
8 9 10
  • Vítáme Martina na bílém koni – bílý den
11
  • Praha – MASO
12
  • Branný závod, vybraní žáci
13
14 15 16
  • Post Bellum, vybraní žáci
17
18
  • Praha – Úžlabinská informatika, vybraní žáci
19
  • BABAKLUB – vánoční enkaustika
20
  • Praha – Divadlo, 7.AB, 8.A
21
  • Končí Národní testování 9. ročníků
22
23 24
  • Předplatné VČD – 2.st.
25
  • Celodenní adventní výlet – Karlova Koruna
26
27 28 29
  • Vánoční salon 9.00 – 11.00
30
 

« Říjen 2019 Prosinec 2019 »

Aktuality

07. 11. 2019

Dotazníkové šetření žáků od 5. ročníků

Jsme na facebooku


Ovoce do škol

Školní mléko

Kontakt na kancelář školy

ZŠ Pardubice - Polabiny
Družstevní 305,
530 09 Pardubice

Tel.: 466 401 885
Fax: 466 401 559
E-mail:

Najdete nás na Facebooku

© 2019, ZŠ Pardubice - Polabiny - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑