Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ZŠ Pardubice - Polabiny veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ZŠ Pardubice - Polabiny s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Nejbližší události

Září 2018
Po Út St Čt So Ne
          1 2
  • Přihlašování do kroužků - od 18:00
  • Třídní schůzky pro 1. ročníky
3
  • Třídní schůzky pro rodiče žáků 6. ročníků - 17:00
4
5
  • výstava prací ŠD
6
7 8 9
  • Všichni žáci se učí podle rozvrhu, 1. – 2. hod tř. uč ve třídách
10
11
  • Kutná Hora, 5.A
  • Začíná plavání 3.ABD
  • Začíná plavání 2.AB
12
  • Atletický čtyřboj, vybraní žáci
13
14 15 16
  • SRPDŠ Montessori, 17:00
17
18 19
  • Nejrychlejší chlapec a dívka Pce, vybraní žáci
20
21
  • Polabinská pouť, 8:30 – 10:30
22
23
24
  • Dějepisná exkurze – Proti proudu času, 6.A
25
26 27 28 29 30

« Srpen 2018 Říjen 2018 »

Aktuality

03. 09. 2018

Výstava

31. 08. 2018

Informace pro 2.a 3. ročník

21. 08. 2018

Zahájení výuky ve školním roce 2018/2019

Jsme na facebooku


Ovoce do škol

Školní mléko

Kontakt na kancelář školy

ZŠ Pardubice - Polabiny
Družstevní 305,
530 09 Pardubice

Tel.: 466 401 885
Fax: 466 401 559
E-mail:

Najdete nás na Facebooku

© 2018, ZŠ Pardubice - Polabiny - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑