Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ZŠ Pardubice - Polabiny veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ZŠ Pardubice - Polabiny s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Nejbližší události

Duben 2018
Po Út St Čt So Ne
            1
  • Pondělí velikonoční
2
4
  • Sběrové ráno
5
  • Anglické divadlo - 5.+6. ročník
6
7 8
  • Pohádkové předplatné
9
  • Hokejbal - 1. stupeň (10 - 11)
10
  • Hokejbal - 1. stupeň (10 - 11)
11
  • Přijímací zkoušky na SŠ
12
  • Přijímací zkoušky na SŠ, 5. ročníky
  • Hokejbal - superliga ŠD
13
15
  • Přijímací zkoušky na SŠ
  • Týden zdraví (16 - 20)
16
  • Přijímací zkoušky na SŠ, 5. ročníky
  • Týden zdraví (16 - 20)
17
18
  • Zápis do prvních tříd (18 - 19)
  • Krajské kolo recitace - Dům hudby (18 - 19)
  • Basketbal - liga škol
  • Týden zdraví (16 - 20)
19
  • Týden zdraví (16 - 20)
20
21 22
  • Den Země v ŠD
  • Pohár rozhlasu (23 - 24)
23
  • Pohár rozhlasu (23 - 24)
24
  • Čarodějnický průvod v ŠD
26
27 28 29
           

« Březen 2018 Květen 2018 »

Aktuality

09. 04. 2018

Vinařský půlmaraton

05. 04. 2018

Ředitelské volno

05. 04. 2018

Druhý cizí jazyk

18. 01. 2018

Zápis 2018/2019

Jsme na facebooku


Ovoce do škol

Školní mléko

Kontakt na kancelář školy

ZŠ Pardubice - Polabiny
Družstevní 305,
530 09 Pardubice

Tel.: 466 401 885
Fax: 466 401 559
E-mail:

Najdete nás na Facebooku

© 2018, ZŠ Pardubice - Polabiny - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑