Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ZŠ Pardubice - Polabiny veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ZŠ Pardubice - Polabiny s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Nejbližší události

Listopad 2018
Po Út St Čt So Ne
     
  • Večer duchů
1
2 3 4
  • Začíná Národní testování 9. ročníků - Scio
5
6
  • Sběrové ráno
  • Beseda v knihovně r. 1968
7
  • Rozhlédni se, dopravní program
  • VČD – předplatné Pygmalion, 18.00
8
  • Vítáme Martina na bílém koni – bílý den
9
  • Post Bellum
10
11
12
  • Post Bellum
13
  • Turnaj ve florbalu (14 - 15)
14
  • Turnaj ve florbalu (14 - 15)
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
  • Celodenní adventní výlet
28
29 30    

« Říjen 2018 Prosinec 2018 »

Aktuality

23. 10. 2018

Cvičení s Lenkou

13. 09. 2017

Datové schránky

Jsme na facebooku


Ovoce do škol

Školní mléko

Kontakt na kancelář školy

ZŠ Pardubice - Polabiny
Družstevní 305,
530 09 Pardubice

Tel.: 466 401 885
Fax: 466 401 559
E-mail:

Najdete nás na Facebooku

© 2018, ZŠ Pardubice - Polabiny - všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑